Είναι γνωστό σε όλους ότι το πολιτικό σύστημα «έπιασε πάτο», εκείνο που δεν περιμέναμε είναι να μας το πει ο Βασίλης Λεβέντης.
Μετά τις αγκαλιές και τα φιλιά με τον Τσίπρα και τις δηλώσεις συνεργασίας με τον πατέρα του, ο Βασίλης Λεβέντης αλλάζει και επιτίθεται με σφοδρότητα κατά του Τσίπρα. 


Ακούγοντας τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού ο Λεβέντης «τα πήρε»
«Απογοητεύτηκα από την ομιλία του κ. Πρωθυπουργού», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και πρόσθεσε: «Κόντευα να κοιμηθώ. Ειλικρινώς τα ίδια και τα ίδια έλεγε. Ό,τι έλεγε ο Σαμαράς, ό,τι έλεγε ο Καραμανλής.
Τα ίδια και τα ίδια. Ένας λαός που πεινάει και μία εξουσία που δεν το αντιλαμβάνεται.
Αναίσθητη εξουσία. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η κατάσταση του Κοινοβουλίου. Ο λαός να πεινάει, να τρώει από τους σκουπιδοτενεκέδες και ο Πρωθυπουργός να μην πω τι κάνει».
Ο Βασίλης Λεβέντης τους είπε πως δεν προτίθεται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα γιατί "προτίμησε να πάει με τους ακροδεξιούς", ενώ του καταλόγισε και πως έχει μαζέψει... "στρατό κοθόρνων" αναφερόμενος στους συμβούλους του Αλέξη Τσίπρα.



Το τι θα πράξει στο μέλλον είναι  αδύνατον να το προβλέψει κανείς, εκείνο όμως που είναι βέβαιο, είναι ότι ο Βασίλης Λεβέντης δέχεται ότι το χρέος της χώρας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ και πρέπει να πληρωθεί.
Ας μείνουμε σε αυτό και ας δούμε που και πώς θα τον χρησιμοποιήσει το σύστημα. 


Δημοσίευση σχολίου