Ο γερασμένος Γερμανοτσολιάς εκδηλώθηκε.
Ο Βασίλης Λεβέντης, σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγόρησε τους υπόλοιπους αρχηγούς ότι υπονομεύουν τη συναίνεση και τους ζήτησε να μην χτυπούν την κυβέρνηση γιατί το Grexit δεν έχει φύγει ακόμη από το τραπέζι. 
Αυτό το υποκείμενο ήρθε η ώρα να παίξει ρόλο. Πάντα τον είχαν σαν ασφαλιστική δικλίδα και φάνηκε τώρα που οι υπόλοιποι άθλιοι αποφάσισαν να διεκδικήσουν μερίδιο στην εξουσία από τον Τσίπρα.
Όμως ο πραγματικός στόχος του Τσίπρα με την συνάντηση επετεύχθη. Το μήνυμα στάλθηκε κυρίως προς την κοινοβουλευτική του ομάδα.
Αν δεν ψηφίσετε σας πετάω εκτός και οι αντικαταστάτες σας είναι έτοιμοι.

 Για το τυπικό της συνάντησης, πρώτος προσήλθε στο Προεδρικό ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, στις 12.00 ακριβώς και αμέσως μετά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Λίγα λεπτά αργότερα, έφθασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης και ακολούθως ο Γ. Πλακιωτάκης από την πλευρά της ΝΔ και αμέσως μετά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Εντός δυο λεπτών προσήλθε και ο Πρωθυπουργός  Αλέξης Τσίπρας.
Τελευταίος εισήλθε στην αίθουσα συσκέψεων, ως είθισται, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, αφού πρώτα χαιρέτησε τους συνεργάτες των Πολιτικών Αρχηγών και εν συνεχεία ξεκίνησε η συζήτηση κεκλεισμένων των θυρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση του Ασφαλιστικού θα μετατεθεί στις αρχές Ιανουαρίου αφού δεν υπάρχει ασφυκτικό χρονικό όριο από τους πιστωτές ενώ κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να επηρέασει την πρώτη αξιολόγηση από τους θεσμούς. 
Αυτή είναι η ανάρτηση που έκανε στο Facebook πριν την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Δημοσίευση σχολίου