Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο το βίντεο της γυναικείας αδελφότητας «Delta Gamma» του πανεπιστημίου του Μαϊάμι. Αν το δείτε θα καταλάβετε το λόγο... 




Στο κλιπ των τεσσάρων λεπτών εμφανίζονται τα κορίτσια της αδελφότητας σε στιγμές, όχι στο πανεπιστήμιο, αλλά ανάπαυλας και διασκέδασης σε παραλίες, κότερα και πισίνες. 



Ολες τους με μπικίνι και γυαλιά ηλίου απολαμβάνουν τα σπορ, τον ήλιο και τη θάλασσα και μια κατά γενική  ομολογία χλιδάτη ζωή. 
«Το βίντεο έχει ως στόχο να προσελκύσει και άλλα κορίτσια να εγγραφούν στην αδελφότητα, αλλά μάλλον θα πετύχει να εγγραφούν περισσότερα αγόρια στο πανεπιστήμιο», γράφουν οι New York Times σχολιάζοντας το εν λόγω βίντεο που έχουν ήδη δει πάνω από 760.000 άτομα και συμπληρώνουν ότι είναι καλύτερο και από έν κλιπ που γύρισε η Τζένιφερ Λόπεζ (για το «I Luh Ya Papi»), επίσης στο Μαϊάμι. 



Από τα πλάνα που περιλαμβάνονται στο βίντεο των Delga Gamma πάντως, διαπιστώνεται ότι πρόκειται για μια πολύ ακριβή παραγωγή με εναέρια πλάνα και ακριβά... καμώματα των κοριτσιών, όπως τα άλματα με την ειδική συσκευή. 
Κατά τη διάρκεια του βίντεο κανένα από τα κορίτσια της αδελφότητας δεν ακούγεται να μιλά λέγοντα οτιδήποτε, έστω και για την αδελφότητα.



Στην ιστοσελίδα τους, πάντως, δίνουν κάποιες πληροφορίες για τις Delta Gamma. «Το καλύτερο του να ανήκεις σε μια αδελφότητα είναι ότι όλες γινόμαστε αδελφές μεταξύ μας. Μπορεί να μην έχουμε δεσμούς αίματος, αλλά πάντα έχουμε η μια την άλλη», σημειώνουν ενώ αναφέρουν ότι στο παρελθόν όλες μαζί έκαναν ταξίδια και πέρασαν μοναδικές στιγμές. 


iefimerida.gr 

Δημοσίευση σχολίου