Έχουμε πλέον συνηθίσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι ηλίθιοι ανατολικοευρωπαίοι καθώς επίσης και οι Γερμανοί μέντορές τους και δεν μας ξενίζει που τα φασιστικά κράτη της Ευρώπης, όπως είναι η Τσεχία - Σλοβακία - Ουγγαρία - Πολωνία, τάσσονται υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την Σένγκεν.

Δεν μας ξενίζει ακόμη και είναι γνωστό σε όλους, ότι πίσω από δηλώσεις και κινήσεις των ανατολικοφασιστών της γηραιάς Ηπείρου βρίσκεται η φασιστική Γερμανία του Σόιμπλε.
Εκείνο που είναι αδύνατον να καταλάβουμε, είναι η επιχειρηματολογία τους και μάλιστα το ότι αυτή αναπαράγεται από τα ντόπια παπαγαλάκια χωρίς αιδώ και χωρίς καθόλου να αναλογιστούν ότι απευθύνονται σε ένα λαό που απέδειξε ότι τους έχει πάρει χαμπάρι με το δημοψήφισμα του Ιούλη, όπου έστειλε τα παπαγαλάκια "αδιάβαστα" με 62%, άσχετα εάν ο λαός προδόθηκε στη συνέχεια από έναν Τσίπρα.
Επανέρχονται λοιπόν χωρίς κανένα αίσθημα ευθύνης και αναπαράγουν ότι θα βγούμε από την Σένγκεν, πράγμα που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ γιατί η έξοδός μας, βλάπτει μόνο τα συμφέροντά τους.
Θα βγούμε από την Σένγκεν και αυτό θα είναι καταστροφή για τις εξαγωγές μας λένε.
Αποκρύπτουν ότι έξοδός μας από την Σένγκεν σημαίνει ότι με τους όρους που θα εξάγουμε, θα εισάγουμε. Δηλαδή ίδιες δυσκολίες θα έχουν και τα προϊόντα των Γερμανών να εισαχθούν στην Ελλάδα.
Ίδιες δυσκολίες θα έχουν οι Ελληνικές εξαγωγικές εταιρίες, όμως ανάλογες θα έχει και η Κινέζικη Cosco.
Ίδιο πρόβλημα θα έχουν και τα Lidl, το ΙΚΕΑ, το Praktiker αλλά και η μαμά Siemens.
Αλήθεια είναι κανείς τόσο ηλίθιος που πιστεύει ότι θα μας έβγαζαν ποτέ από το Ευρώ η την Σένγκεν.

Για εσωτερική κατανάλωση είναι όλα αυτά αδέρφια, απλά αυτό που δεν κατάλαβε η Μέρκελ, ο Τσίπρας και τα συναξάρια τους  είναι ότι οι Έλληνες είναι πλέον φανατικοί αντιευρωπαϊστές και αν τολμάνε ας κάνουν δημοψήφισμα για το εάν θέλουμε να είμαστε μέσα η έξω από το Ευρώ, την Ευρώπη, την Σένγκεν και κάθε άλλη μ@λακία πού έχουν εφεύρει για να καταδυναστεύουν τους λαούς.      


Δημοσίευση σχολίου