Όταν βγήκε με την μώβ γραβάτα ο Παπανδρέου από το Καστελόριζο και μας μίλησε για μνημόνια ήταν ξεκάθαρο ότι οι εμπράγματες αξίες ήταν ο στόχος.

Από τότε μέχρι σήμερα το σχέδιο υλοποιείται με μαθηματική ακρίβεια καθώς αξίες απαξιώνονται, περιουσίες αλλάζουν χέρια και το βέβαιο είναι ότι όταν οι περιουσίες των πολλών έρθουν στα χέρια των λίγων τότε και μόνον τότε όλα θα ξαναγίνουν φυσιολογικά. 

Με το ξεκίνημα της κρίσης στόχος ήταν τα ακίνητα. Αντί λοιπόν να δώσουμε υπεραξία στη γή μας αυξάνοντας τον συντελεστή δόμησης και με αυτό τον τρόπο να μπορούμε με λιγότερα να ξοφλάμε περισσότερα, οι ξεπουλημένοι πολιτικοί μας, απαξίωσαν τα πάντα μειώνοντας τις πραγματικές αξίες για χάρη της φούσκας των τοκογλύφων. 

Η κυβέρνηση της αριστεράς έφτασε στο σημείο να φέρει νόμο που απαγόρευε την κατ´ εξαίρεση δόμηση σε αγροτεμάχια κάτω των τεσσάρων στρεμμάτων και όλα αυτά γιατί πρέπει οι πραγματικές αξίες, όπως είναι τα ακίνητα, να αλλάξουν χέρια. 

Αυτοί οι μπαγλαμάδες για να δικαιολογήσουν την ληστεία, χρησιμοποιούν το περιβάλλον και λένε ότι η μείωση των συντελεστών δόμησης σκοπό έχει την προστασία του "κάλους". 

Η προστασία του "κάλους" όμως δεν έχει καμία θέση στο νόμο όταν πρόκειται να εξυπηρετηθούν γερμανικά συμφέροντα. 

Χωρίς ντροπή λοιπόν ο αριστερός υπουργός της αριστερής κυβέρνησης κ. Σταθάκης έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους βάση, για να μήν παραμυθιάζεται κανείς, και έβγαλε απόφαση βάση της οποίας αυξάνεται ο συντελεστής δόμησης στο οικόπεδο των Lidl για να μπορείς εσύ ο     νεοέλληνας βλάκας να πάς και να αφήνεις με χαρά τα ετρωπουλάκια σου στους Γερμανούς. 

Διάβασε λοιπόν την απόφαση και τρέξε να προλάβεις τις προσφορές. Θα κερδίσεις την μούτσα της ανοιχτής παλάμης.



Ανδρέας Κεσίδης




Δημοσίευση σχολίου