Ο θάνατος έπαψε πλέον να είναι είδηση και έτσι είναι αμφίβολο εάν ο θάνατος του Μάνθου Ζυμάρη, που ζούσε μαζί με την κόρη του στα χαλάσματα ενός παρατημένου καφέ στο Ελληνικό, ενδιαφέρει κανέναν.
Οι ειδήσεις είναι «άλλες» και μας λένε ότι ο Τσίπρας θα μας βγάλει στις αγορές το 2018 καθώς πήρε την ευλογία του Πάπα και τώρα, έχοντας την άμεση επαφή με τον επι γης εκπρόσωπο του θεού, τα πράγματα θα είναι ροδαλά για τους Έλληνες.
Ο Μάνθος αν ζούσε δεν υπήρχε περίπτωση να βγούμε στις αγορές γιατί ο Μάνθος, που  κοιμόταν σε ένα πάτωμα που καλυπτόταν από λάσπη, χωρίς πόρτες, παράθυρα και χωρίς θέρμανση, δεν είχε σύνταξη, ούτε ασφαλιστική κάλυψη, αλλά ούτε βοήθεια από το κράτος ή τις ΜΚΟ που φροντίζουν για την φιλοξενία των αστέγων, όπως τουλάχιστον είχε υποστηρίξει ο ίδιος στην δημοσιογράφο της Daily Mail που τον είχε εντοπίσει στα ερείπια της καφετέριας, είναι από αυτούς που επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό και δημιουργούν ΧΡΕΟΣ.
ΕΥΤΥΧΩΣ που ο 82χρονος εντοπίστηκε χθες νεκρός από τις αστυνομικές αρχές και η Ελληνική δημοκρατία «απαλλάχτηκε από μία ντροπή της κοινωνίας μας».
Ο Τσίπρας μόλις έμαθε τον θάνατο του Μάνθου εξέφρασε τον θαυμασμό του στον Μπελογιάννη και έσπευσε να ταυτιστεί με τον ήρωα που έμεινε πιστός στις αρχές και αξίες μέχρι τον θάνατό του όπως έμεινε πιστός και ο ίδιος στις αρχές που χάραξαν οι προκάτοχοί του Παπανδρέου, Παπαδήμας και Σαμαράς.



Δημοσίευση σχολίου