Παρατηρώντας το αξιοθρήνητο θέαμα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ολοκλήρωση της αξιολόγησης βαφτίζοντας το πίτουρο ψάρι, είναι ώρα κάποιος να τους θυμίσει ότι δεν χρειάζεται να κοπιάζουν.

Κανείς δεν ζήτησε από τον Τσίπρα και τα συναξάρια του να απολογηθούν για αυτά που κάνουν, αυτό που τους ζητείται είναι να απολογηθούν για αυτά που έλεγαν.

Να εξηγήσουν δηλαδή γιατί έλεγαν ότι θα σκίσουν τα μνημόνια, θα ζητήσουν τις πολεμικές αποζημιώσεις, γιατί έστησαν τι φιέστα και παρουσίασαν το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, και μάλιστα μας έλεγαν ότι είναι και κοστολογημένο και γιατί σε τελική ανάλυση έλεγαν ότι μπορούν να σηκώσουν βάρος που δεν τους αναλογεί, την στιγμή που ΉΞΕΡΑΝ ότι λένε μπούρδες.

Η επίκληση άγνοιας δεν δικαιολογείται γιατί η Ευρώπη του σήμερα, δεν είναι δημιούργημα μιας στιγμής αλλά έχει ΝΟΝΟΥΣ και ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ από την πρώτη μέρα της δημιουργίας της, πράγμα που δικαιολογούσε τα συνθήματα της μεταπολίτευσης που μιλούσαν για ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, ΕΞΩ από την ΕΟΚ των μονοπωλίων και όλα τα άλλα που έθρεψαν την ελπίδα για δημιουργία μιας Ελλάδας που θα ανήκει στους Έλληνες.

Ήξεραν δηλαδή ότι νονός του κειμένου που υπέγραψαν ως «Συνθήκη της Ρώμης»  ήταν ο Walter Hallstein, καθηγητής Διεθνούς Οικονομικού Δικαίου στη ναζιστική Γερμανία και ένας από τους πρωτεργάτες των διαπραγματεύσεων μεταξύ Χίτλερ και Μουσολίνι!

Ήταν ο άνθρωπος που σε ομιλία του σε γερμανικό πανεπιστήμιο, στο οποίο φοιτούσαν οι γόνοι των στελεχών του ναζισμού, έκανε λεπτομερή περιγραφή της νομικής δομής της μελλοντικής Ευρώπης, υπό τον έλεγχο του Χίτλερ και του καρτέλ της IG Farben.

Της Farben αυτής εταιρείας «φονιά» που κατασκευάστηκε από τους κρατούμενους του Άουσβιτς. Είναι η εταιρεία που παρήγαγε το θανατηφόρο αέριο Zyklon B, με το οποίο τα ναζιστικά θηρία εξόντωναν μαζικά τους κρατουμένους των στρατοπέδων!
Σήμερα ο δολοφόνος ζει και βασιλεύει, μόνο που το… εξάγνισαν, αλλάζοντάς του όνομα και ονομάζοντάς το Bayer όπως εξάγνισαν και το Δ’ Ράιχ, μετονομάζοντάς το σε… Ευρωπαϊκή Ένωση!
Ήξεραν και πολλά άλλα μα πάνω από όλα ήξεραν ότι αν έκαναν την κωλοτούμπα τότε θα δολοφονούσαν την ελπίδα και την αριστερά. Και όμως το έπραξαν γιατί αυτός ήταν ο πραγματικός τους στόχος.
Η Πρακτορευμένη αριστερά και οι σύντροφοι που την υπηρετούν, πέτυχαν τον στόχο. 
Η Ελλάδα ανήκει εκεί που ανήκε ΠΑΝΤΑ. 
  Ανδρέας Κεσίδης.


Δημοσίευση σχολίου