Τα «κομάντα» βγήκαν παγανιά και δέρνουν Τούρκους στην απέναντι πλευρά του Έβρου. 
Κάπως έτσι θέλει να τονώσει το ηθικό των ιθαγενών της κατοχικής Ελλάδας δημοσίευμα που λέει ότι Κιλκισιώτης χασάπης πλάκωσε στο ξύλο «κοιμισμένο» Τούρκο σκοπό.
Λέει το δημοσίευμα, που κάνει βόλτα στο διαδίκτυο.
Το Χάρο με τα μάτια του είδε ένας τούρκος σκοπός σε φυλάκιο του Έβρου όταν μετά από άσεμνες χειρονομίες που έκανε πρως τον Έλληνα σκοπό, ο δεύτερος αφού πέρασε τον ποταμό κολυμπώντας και διέσχισε περίπου 100 μέτρα ξηρας έφτασε στον Τούρκο σκοπό όπου και τον ξυλοκόπησε άγρια!
Συγκεκριμένα ο Καταδρομέας αλεξιπτωτιστής Αθανάσιος Βουτσκογλου από το Κιλκίς εκτελούσε την υπηρεσία του σε φυλάκιο δίπλα στον ποταμό Έβρο!

Καθώς λοιπόν ερευνούσε την περιοχή με τα κυάλια, αντίκρισε έναν Τούρκο στρατιώτη ακριβός στην απέναντι μεριά του ποταμού να του κάνει άσεμνες χειρονομίες και να του δείχνει όπως ισχυρίζεται ο ίδιος τα γεννητικά του όργανα!

Η αντίδραση του ήταν άμεση και περνώντας τον ποταμό κολυμπώντας βρέθηκε πίσω από τον Τούρκο οπου και τον αιφνιδίασε ρίχνοντας του χαστούκι!

Λιπόθυμος πλέον ο Τούρκος λόγο του ότι ο Βουτσκογλου είναι κρεοπώλης και χειροδύναμος, μην μπορεί να αντιδράσει τον παρέλαβε ασθενοφόρο!

Σύναντηση έχουν απόψε οι υπουργοί εξωτερικών των δυο χωρών για το θέμα.
Η «είδηση» βγάζει μάτι ότι είναι μπαρούφα και το ερώτημα είναι ότι αυτοί που την έπλασαν δεν σκέφτηκαν ότι μπορεί κάποιος μπορεί να σκεφτεί πώς είναι δυνατόν να ξέρει ο λιπόθυμος Τούρκος, ότι του την έριξε ο …Βούτσκογλου από το Κιλκίς και αφού δεν είναι δυνατόν να το ξέρει ο λιπόθυμος Τούρκος, ποιος Έλληνας μαλάκας είναι αυτός που κάρφωσε τον …Βούτσκογλου από το Κιλκίς και δημιούργησε …διπλωματικό επεισόδιο;  




Δημοσίευση σχολίου