Φαίνεται ότι τα γατιά των Ιμαλαϊων δεν μπόρεσαν να γεφυρόσουν το χάσμα ανάμεσα στο συγκρότημα και την αριστερά καθώς η αριστερά θέλει το δικό της σαράι στα μέσα ενημέρωσης, τα δε παλιά αφεντικά καθώς είναι χορτασμένα από όλα, θέλουν να απολαύσουν τα κλοπιμαία.

Οι νέοι μνηστήρες που θα αναλάβουν να παίξουν το παιχνίδι φούσκωσαν τους λογαριασμούς της ¨χασούρας¨(για να έχουν λαμβάνειν) , την παρέδωσαν στις πολιτικές χαβούζες και ετοιμάζονται για την νέα παρτίδα.

Αυτές τις μέρες θα κυριαρχήσει το παιχνίδι των καημένων εργαζομένων που έχασαν τη δουλειά τους, όπως ακριβώς έγινε και με το μαύρο της ΕΡΤ επί Σαμαρά.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάει όμως κανένας μας είναι ότι όπως εκείνοι, της ΕΡΤ, έτσι και αυτοί του συγκροτήματος, έχασαν τη δουλειά τους γιατί ήταν και είναι αυτοί που είναι.

Όλοι θυμόμαστε τον Πρετεντέρη, την Τρέμη και τα άλλα μπαγλαμαδάκια και όλοι βλέπουμε την κατάντια της "αριστερής" ΕΡΤ με την κομισάριο Ακριβοπούλου.

Τέλος εποχής για τους δυνάστες και ευχάριστη είδηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η παραπάνω εικόνα αν δεν υπήρχαν οι πρόθυμοι που θα αναλάβουν την σκυτάλη ώστε …να μην χαθεί η παράδοση.


Καλό λοιπόν το μαύρο και με χαρά να ορίσει και το μαύρο της ΕΡΤ γιατί όλοι απέδειξαν περίτρανα ότι έχουν απολυθεί μόνοι τους χιλιάδες φορές και δεν τους φταίει κανένας Σαμαράς η Τσίπρας. 
Έλλη. 

Δημοσίευση σχολίου