Γνωστό σε όλους είναι ότι κανένα νομοσχέδιο, προεδρικό διάταγμα η υπουργική απόφαση δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν δώσει εντολή ο Τσίπρας.

Αυτός και μόνο αυτός είναι υπεύθυνος για τα πάντα και τώρα ήρθε η ώρα της μεγάλης εντολής.

Βγάλτε στο σφυρί τα ακίνητα των Ελλήνων στην εμπορική αξία και μην ξεχνάτε ...είναι φίλοι μας οι Γερμανοί.
Αυτή είναι η εντολή των δανειστών και είναι ζήτημα χρόνου να ξεκινήσει και η εφορία να βγάζει στο σφυρί ακίνητα των οφειλετών στην εμπορική τους αξία, η οποία είναι σημαντικά χαμηλότερη από την αντικειμενική που σήμερα αποτελεί την τιμή εκκίνησης των πλειστηριασμών.
Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε αυτή η χαβούζα των μνημονίων, ήταν ξεκάθαρο ότι οι εμπράγματες αξίες ήταν ο στόχος.
Για την υλοποίηση του στόχου έπρεπε να βρεθούν οι πρόθυμοι που θα εξαπατήσουν το λαό.
Μετά τον Γιωργάκη ο οποίος ήταν ένας από τους μπέμπηδες των παγκόσμιων τοκογλυφικών ακολούθησε το δίδυμο Σαμαρά – Βενιζέλου και τώρα αυτό το μίγμα της φασιστικής αριστεράς και δεξιάς με εκφραστές τους σκυμμένους Τσίπρα – Καμμένου.  
Επειδή λοιπόν τα ακίνητα βγαίνουν μεν στο σφυρί αλλά στην αντικειμενική τους αξία, πράγμα που δεν τους βολεύει, τα μεγάλα αφεντικά έδωσαν εντολή στον Τσίπρα να τα βγάζει στην εμπορική για να τους έρχονται τζάμπα, καθώς στην εμπορική ότι θέλει ο καθένας λέει. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτά τα ξόανα επιστράτευσαν και μερικούς που κάνουν τους εκτιμητές και έτσι το μεγάλο κόλπο ξεκίνησε.
Είναι λοιπόν θέμα χρόνου πότε  Τσίπρας θα πατήσει το κουμπί για να σου πάρει το σπίτι για μια χούφτα Ευρώ.   

Ανδρέας Κεσίδης 

Δημοσίευση σχολίου