Κακό πράγμα δεν είναι να είσαι βλάξ καθώς δεν βλάπτεις και κανέναν. Να είσαι πολύ βλάξ, επίσης δεν είναι πρόβλημα γιατί μπορεί η κοινωνία να γλυτώσει από εσένα. Είναι όμως μεγάλο πρόβλημα που επηρεάζει την καθημερινότητα και το μέλλον μας όταν είσαι Ζουράρις.

Είναι λένε ποιο επικίνδυνο το θηρίο όταν ξεψυχάει και αυτό επαληθεύεται από την επιστολή παραίτησης που έστειλε στον Τσίπρα κάποιος με το επώνυμο Ζουράρις.

«Ερίδματε (σ.σ. καλοδομημένε) πρωθυπουργέ και σύντροφε υποβάλλω σήμερα 14.1.2018 την από την θέση του υφυπουργού επί της παιδείας παραίτησίν μου, η οποία διευκολύνει, ως εικός την κυβερνητική αλληλεγγύη και, συνάμφω το πολιτικό μου αυτεξούσιον. Μετά της προσηκούσης τιμής, Κώστας Γ. Ζουράρις.

Μην περνάμε απαρατήρητη την «αλληλογραφία συντρόφων» καθώς τέτοιοι είναι αυτοί που άλωσαν την πολιτική ζωή της χώρας, την δικαιοσύνη, τα συνδικάτα τον κρατικό μηχανισμό και τους θεσμούς με αποτέλεσμα να ζούμε αυτό που ζούμε σήμερα.

Η επιστολή του Ζουράρι  με βαρύγδουπες λέξεις δείχνει την ψυχή όλων αυτών που τους έστησαν στα τέσσερα και τους έβγαλαν επί σκηνής για να μας κυβερνήσουν. 

Ανδρέας Κεσίδης

Δημοσίευση σχολίου