Πολλά είναι τα παραμύθια που μας σερβίρει το πολιτικό προσωπικό και οι πραιτοριανοί τους προκειμένου να αποφύγουν αυτό που έπαθε ο Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη. Δηλαδή …να τον πλακώσει το πλήθος στις φάπες.


Αυτό που συνέβη είναι βία, όμως δεν είναι μόνο αυτό βία. Βία στη βία της εξουσίας. Το οδόντα αντί οδόντος ήταν φυσικό επακόλουθο και αν ένας πρέπει να προβληματιστεί για αυτό είναι μόνο ο Μπουτάρης, γιατί αν ένας εκλεγμένος πρέπει να έχει κάγκελα γύρω του προκειμένου να προστατευτεί από το λαό τότε σίγουρα κάτι φταίει. 
Η γελοιότητα του πράγματος έρχεται όπως πάντα από τον συνήθη ύποπτο Νίκο Τόσκα ο οποίος, αφού έβγαλε το ταμπελάκι του ακροδεξιού από πάνω του, το κολλάει όπου τον βολεύει. Για την επίθεση λοιπόν στον Μπουτάρη φταίνε οι ακροδεξιοί και θα πληρώσουν είπε ο υπουργός ξεχνώντας τα νεανικά του χρόνια στην σχολή Ευελπίδων. 
Θυμίζουμε ότι ο Τόσκας βγήκε το 1975 από την σχολή Ευελπίδων και εκείνα τα χρόνια ούτε έμπαινες αλλά και ούτε έβγαινες από την Ευελπίδων αν δεν είχες εμπεδώσει καλά ότι, αριστερός ίσον εχθρός. 








Δημοσίευση σχολίου