Με τον Φώτη Κουβέλη στο υπουργείο άμυνας είναι πλέον του βέβαιου βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσουμε "από αριστερά" την επιθετικότητα του Ερντογάν καθώς είναι αδύνατον οι Τούρκοι να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τον καπετάν Φώτη.

Ο Τσίπρας ως ηγέτης του κλάμπ που κατά την κυρα Θεανώ, ένας γεννιέται κάθε εκατό χρόνια, έκανε τις διορθωτικές του κινήσεις τοποθετώντας αναπληρωτή υπουργό άμυνας τον Φώτη και υπουργό οικονομικών των Δραγασάκη δίνοντας με αυτό τον τρόπο ...φτερά στο κυβερνητικό έργο και θωρακίζοντας την Ελλάδα από κάθε είδους απειλή.

Με την κίνηση του να φέρει επι σκηνής τον καπετάν Φώτη αυτός, ο Αλέξης Τσίπρας, ξεκαθάρισε προς κάθε κατεύθυνση ότι είμαστε ενωμένοι όλοι οι Έλληνες κάτω από την σημαία του φασισμού και με αυτήν ως σύμβολο θα πετύχουμε τα πάντα.

Θυμίζουμε ότι ο καπετάν Φώτης Κουβέλης είναι η λεγόμενη πρακτορευμένη αριστερά, τα στελέχη της αμολύθηκαν σε όλα τα κόμματα για να μεταφέρουν το μήνυμα του φασισμού, έβριζαν οτιδήποτε είχε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ του «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και τώρα βραβεύεται για τις υπηρεσίες που προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια.



  

Δημοσίευση σχολίου