Σε όλους είναι γνωστό ότι η καταστροφή, κάθε είδους, που συμβαίνει στον πλανήτη, για κάποιους είναι "δουλίτσες"
Προβλήματα, όπως Παλαιστινιακό, Κυπριακό, Περιβαλλοντικό, θρέφουν γενιές ανθρώπων,  έχουν κέρδη πολλά και εισόδημα μεγάλο γι' αυτό ποτέ δεν επιλύονται και ποτέ δεν θα επιλυθούν.

Πρέπει να γίνει κατανοητό, τέτοια θέματα δεν λύνονται αλλά στήνονται και αυτοί που τα στήνουν έχουν έτοιμο και το δίκτυο που θα τα συντηρεί.


Δημιουργούν ειδικούς για να υπάρχει η ...άποψη των ειδικών για το θέμα και το πρόβλημα γίνεται χρονίζον για την ανθρωπότητα και καταλήγει να  ...βγάζει ανθρώπους στην σύνταξη.


Ακολουθώντας προδιαγεγραμμένη πορεία και το προσφυγικό θα γίνει μόνιμο πρόβλημα της ανθρωπότητας για το οποίο θα χύνονται τόνοι δακρύων, θα γράφονται διατριβές και άπειρες σελίδες όπως αυτή εδώ, όμως όλα αυτά γίνονται με το αίμα ανθρώπων που ρέει στα παράλια των ακτών της Μεσογείου.

 Κυβερνήσεις, οργανισμοί και μηχανισμοί συνένοχοι  σε ένα ακόμα έγκλημα έστησαν το μεγάλο παζάρι  και φυσικά από αυτή την "πεπατημένη" δεν θα  μπορούσαν να ξεφύγουν οι διακινητές του Νομού  Κιλκίς και οι αντίστοιχοι από την απέναντι πλευρά  των συνόρων.
 Πάνω στις ράγες των τρένων, χιλιάδες πρόσφυγες  κινούνται ξέροντας και που πάνε και ποιόν θα  βρούνε για να τους πάει.



Στο Πολύκαστρο Κιλκίς ένα όνομα είναι γνωστό σε όλους, από την μεριά της Ελλάδας και ένας συγγενής κυβερνητικού στελέχους των Σκοπίων από την άλλη.
Έλληνας και Σκοπιανός ζουν ως κροίσοι γιατί η μπίζνα παρέχει τα αναγκαία για να βουλώνουν στόματα.


Η μεταφορά γίνεται οργανωμένα ώστε οι συνεργάτες από την άλλη πλευρά να προλαβαίνουν  την καταγραφή ανθρώπων και οβολού.
Μέχρι και το σουβλατζίδικο σκέφτηκαν και τους περνάνε απέναντι με τέτοιο ρυθμό ώστε να  προλαβαίνει η καντίνα να πουλάει σουβλάκι σε όλους. (Φρόντισαν και για τους μουσουλμάνους.)


Η Σκοπιανοί συνοριοφύλακες  σταμάτησαν να δέρνουν μετανάστες, όταν το μαγαζί ήταν υπό έλεγχο και όλοι πλήρωναν κανονικά.
Όλοι και όλα ένα μεγάλο παζάρι στην υπηρεσία του εγκλήματος.

Οι εικόνες λένε πάντα την αλήθεια. 


Δημοσίευση σχολίου