Η διαπραγμάτευση Τσίπρα δανειστών είναι επικοινωνιακή καθώς όλα τα θέματα που έθεσαν οι δανειστές-τοκογλύφοι είναι δρομολογημένα και λυμένα προ πολλού.

Αυτούς που βλέπουμε, Σταθάκη, Τσακαλώτο και ατούς που μας κρύβουν -τρόικα, Τσίπρα, Δτραγασάκη -έχουν συμφωνήσει στα πάντα και το μόνο πρόβλημά τους είναι πώς θα περάσουν επικοινωνιακά την συμφωνία στο λαό.
Η επικοινωνιακή επιτυχία του Τσίπρα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, εντυπωσιάζει ανώτατα κλιμάκια της μασονίας, στην χώρα, οι οποίοι απορούν  με την εξαιρετική επιτυχία του σχεδίου τον τοκογλύφων-μασόνων, να φέρουν στην εξουσία την αριστερά τύπου Τσίπρα.
"Δεν πιστεύουμε αυτό που βλέπουμε" έλεγε ανώτατο στέλεχος μασονικής στοάς στην Ελλάδα και συνέχισε "Πιστεύαμε ότι στην Ελλάδα θα συναντήσουμε την μεγαλύτερη λαϊκή αντίσταση, αλλά φαίνεται ότι ο κόσμος κοιμήθηκε, καθώς καταφέραμε να ενσωματώσουμε το πολιτικό σύστημα". Και υπό μορφή αστείου συμπλήρωσε, "υπήρχε δίψα να αστικοποιηθεί η αριστερά σας και το μόνο κακό είναι ότι το καταλάβαμε αργά. Αν το γνωρίζαμε νωρίτερα δεν θα χρειαζόταν να χαθεί τόσος χρόνος σε επικοινωνιακούς ελιγμούς".
Ο χρόνος υλοποίησης των σχεδίων των τοκογλύφων μειώθηκε δραματικά με την κυβέρνηση Τσίπρα και αυτό το γνωρίζουν όλοι καθώς αυτό που θέλουν να περάσει, το ανακοινώνουν την Δευτέρα και μέχρι την Κυριακή είναι "τελειωμένο"
Τα νομοσχέδια για κατασχέσεις εμπράγματων αξιών, που ήταν ο αρχικός στόχος των τοκογλύφων, θα "ρέουν" την ερχόμενη εβδομάδα στη βουλή, καθώς την ευθύνη υλοποίησής τους έχουν άνθρωποι σαν τον Σταθάκη τους οποίους οι δανειστές "κρατούν στο χέρι". Θυμίζουμε ότι ο Σταθάκης εκτός από το εκατομμύριο που ξέχασε, ήταν και Πρύτανης στο πανεπιστήμιο Κρήτης και η θητεία του εκεί σημαδεύτηκε με ατασθαλίες οι οποίες κουκουλώθηκαν επιμελώς και κανένας, ούτε η ένοχη αντιπολίτευση, δεν μιλάει για αυτές.
Συμπερασματικά και για να μην θρέφονται ελπίδες, ο Τσίπρας δεν θα προστατεύσει τίποτε, όλα στο σφυρί είναι το σύνθημα και το επόμενο μεγάλο θύμα που στοχοποίησαν είναι ο πρωτογενής τομέας τον οποίο φαίνεται ότι …τα τρακτέρ στους δρόμους δεν αρκούν για να προστατέψουν.



Δημοσίευση σχολίου