Σε 24η απεργία καλεί η ΓΣΕΕ τους εργαζόμενους την Πέμπτη 18 Μαΐου, προκειμένου, «οι απεργοί» να αποτρέψουν την ψήφιση του νέου τέρατος που υποδουλώνει την χώρα …εις τους αιώνας των αιώνων.
Υποκριτές, γραμματείς και φαρισαίοι συνεχίζουν όπως ακριβώς το έκαναν και τις προηγούμενες φορές, την κομπίνα που στήθηκε από όλο το πολιτικό σύστημα, τον συνδικαλισμό και τους θεσμικούς φορείς αυτής της χώρας, μηδέ της δικαιοσύνης εξαιρουμένης, παρά του ότι υπάρχουν δικαστές που τιμούν το λειτούργημα και αποτελούν ίσως την μόνη ελπίδα αυτά τα πέτρινα χρόνια της κατοχής.
Όλοι γνωρίζουν ότι η απεργία των ανδρείκελων σε ρόλο συνδικαλιστή, γίνεται για την εικόνα και τίποτε παραπάνω. Όλοι γνωρίζουν ότι αυτά τα ανθρωπάκια που άλωσαν τον συνδικαλισμό, βρωμάνε από παντού και κατά συνέπεια δεν έχουν καμία δυνατότητα αντίστασης στα κελεύσματα των τοκογλύφων. Εικόνα και ήχος το κάλεσμα της ΓΣΕΕ και το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

Ακόμα ένας κατοχικός νόμος θα ψηφιστεί, ακόμα μία φορά τα καπνογόνα και οι προβοκάτορες θα κάνουν την δουλειά τους,, ακόμα μία φορά οι επαναστάτες συνδικαλιστές θα λαλήσουν, ακόμα μία φορά οι 300 σκυμμένοι θα κλάψουν και στο τέλος η δημοκρατία θα κερδίσει καθώς ο Τσίπρας θα συνεχίζει να μας σώζει, όπως μας έσωζε ο Παπανδρέας, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και όπως θα μας σώζει κάθε επόμενος ενώ εμείς θα παρακολουθούμε survivor.
Ανδρέας Κεσίδης. 
ΥΓ: Για απεργία διαρκείας ούτε λόγος καθώς οι αγώνες είναι περιορισμένου χρόνου ώστε να  θρέφουν το σύστημα. 

Δημοσίευση σχολίου