Είναι γεγονός ότι η παρουσία και η ομιλία του Μίκυ στο συλλαλητήριο …χάλασε τη σούπα σε όλους αυτούς τους καλοταϊσμένους της αριστεράς και της προόδου.
Όλα αυτά τα πράγματα που βάλουν κατά του συνθέτη, η ιστορία του οποίου είναι αναγνωρισμένη στον πλανήτη, θα έπρεπε να μπορεί ο κάθε ένας να τα γνωρίσει από κοντά.
Τότε και μόνο τότε θα καταλάβαινε πόσο τιποτένεια είναι αυτά τα ανδρείκελα και πώς με τον μανδύα της αριστεράς κατάφεραν να σιτίζονται και να υπάρχουν.
Η μεγαλύτερη απογοήτευση όμως θα ήταν η διαπίστωση ότι για αυτά τα μπαγλαμαδάκια η αριστερά της προόδου, όπως αρέσκονται να την λένε, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνο ο χώρος των τίποτε για αναζήτηση προσωπικότητας.
Αυτοί λοιπόν οι Φάμελλοι και οι Τζανακόπουλοι που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το αυγό από την κότα παρείχαν τις υπηρεσίες στα αφεντικά τους κρίνοντας τις πολιτικές επιλογές του Μίκυ.

Κανένας φυσικά δεν έχει το δικαίωμα να τους στερήσει το δικαίωμά τους στον αυτοεξευτελισμό και σφάλουμε τα μέγιστα που τους αφιερώνουμε τούτες τις γραμμές. Όμως έρχονται στιγμές που χωρίς να θέλεις γράφεις «με το θυμικό». 
Σχωράτε με. 

Ανδρέας Κεσίδης. 

Δημοσίευση σχολίου